29 Nisan 2014 Salı

Diyet :)(


Diyette kaçamak yapabiliyor muyuz? 


Eğer düşük karbonhidratlı bir diyet uyguluyorsak bunun cevabı evet :)

yanı haftada bir gün canımızın çektiği hatta en cok neyın hayalını kurduysak onu yıyebılıyoruz .Mesela pizza ya da hamburger, bu bir tatlı da olabiliyor.
Eğer haftada bir gün kendimize bu kaçamağa izin verirsek o bize bir ödül olarak dönüyor 
nasıl mı ? çünkü diyede sadık kalmamızı sağlıyor.Bu kaçamaktan sonra çoğu kişi tatmin olmuş ve yeniden kaçamak vakti gelinceye kadar bir hafta daha diyetine sadık kalarak devam edebiliyor.


Birkaç öneride bulunmak gerekirse,Sizi başarıdan alıkoyacak herşeyi hayatınızdan çıkarın.örneğindolaplarınız kurabiyeler kekler,krakerler ve diğer başka ıvır zıvırla doluysa,onlardan kurtulun. Bunları etrafınızda bulundurmak sizi yalnızca kötü yiyecek seçimleri yapmaya zorlayacak.Eğer sürekli kendinizi kötü yemek seçimleriniz yüzünden veya görünüşünüz yüzünden azarlıyorsanız, bu olumsuz iç konuşmayı daha olumlularıyla değiştirin. Ne zaman aklınıza olumsuz bir durum gelse, bunu başarılı olduğunuz konularda iki tane olumlu durumla değiştirin. Örnek olarak şöyle bir şey verebiliriz, "Bugün öğle yemeğinde sağlıklı bir tavuk salata seçtim," veya "Bugün tamı tamına 10 bardak dolusu su içtim." Yalnızca yağ kaybı veya kas yapmak gibi büyük başarılara odaklanmaya gerek yok, ilerleme ilerlemedir, bu da her küçük zafer aslında önemlidir anlamına gelir.Diyette olan herkese kolaylıklar dileyerek yazımı sonlandırıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder